maanantai 10. syyskuuta 2007

Pudonneita televisioita ja rock ´n´rollia

Oikea elämä on mennyt virtuaalimaailman edelle, joten en ole ehtinyt kirjoitella tänne vähään aikaan.

Viikonloppuna rakennettiin lattiaa maalla. Tai en minä mitään rakentanut, vaan enimmäkseen katsoin vierestä, kun osaavammat rakensivat. Ensi kerralla osaan kyllä itsekin.



Tänä aamuna työmatkalla kohtasin "hauskan" näyn. Jalkakäytävällä oli pirstoutunut televisio, ilmeisesti heitetty jostain läheisen talon ikkunasta tai parvekkeelta. Minkähänlainen tarina tässä oli takana...? (kuva otettu kännykällä)

Kirjojakin olen tässä lukenut. Peter Maylen Mainio vuosi oli mukavan kevyt luettava kaikille meille, jotka haaveilemme kaiken tämän hulinan jättämisestä ja orvanapyörästä hyppäämisestä. Yöpöydällä on kesken Punainen mylly, tarina taidemaalari Henry de Toulouse-Lautrecista. Ja tänään sain vihdoin hankittua Pekka Potkan Mainoskuvaus digikameralla. Sen olen lukenut jo puoleenväliin. Suosittelen kaikille, jotka haluavat vähänkin syvemmälle valokuvaamiseen.

And last but not least! Viime viikolla ilmestyi "uuden" Hanoi Rocksin kolmas levy Street Poetry. Ostin sen tietenkin heti ilmestymispäivänä. Levy on juuri sitä, mitä sen pitääkin olla. Bändi on tosiaankin nyt hitsautunut yhteen. Täydellinen Hanoi-levy. No, kyllä minä olisin mielelläni yhden balladinkin suonut olevan mukana.

Ja perjantaina ilmestyy uusi HIM!!

Ei kommentteja: