sunnuntai 19. elokuuta 2007

Fillareita ja kirjallisuutta



Tänään ajettiin Myyrmäessä maastopyöräilyn SM-kisat ja olin paikalla kamerani kanssa. Tässä yksi kuva. Muutama vuosi sitten kuvasin pyöräilykisoja aika paljonkin, mutta nyt on olut vähän taukoa - ja sen kyllä huomaa. Nyt en tosin ollut varta vasten siellä kuvaamassa, vaan käytiin perheen kanssa katselemassa ja samalla otin kuvia. Jälleen huomasin, että kuvaamiseen pitäisi keskittyä kokonaan, eikä vain ohimennen napsia kuvia. Jos siis haluaa saada jotain aikaankin.

Muutamassa kuvassa tarkoitukseni oli käyttää salamaa, mutta en ole juurikaan käyttänyt tuota uutta salamaa D80:n kanssa, joten sekin homma meni tuloksettomaksi räpsimiseksi. Pitäisi opetella kameran ja salaman yhteispeli, vanhan kaluston hallitsin. Onpahan puuhaa pimeille syysilloille.

Lisää fillarointia. Katsoin äsken jälleen Pedal-leffan, dokumentin New Yorkin fillariläheteistä. Kannattaa katsoa, jos aihe kiinnostaa. Omani ostin Kiasma-kaupasta. Mukana tuli paksuhko valokuvakirja samasta aiheesta.

Ja näin päästiin kirjallisuuteen. Luin eilen Kotiteollisuus-Hynysen kirjan Rakaudella, Hynynen. Sisältö oli taattua Hynystä. Tyrskähtelin nauruun muutaman kerran oikein kunnolla. Mutta mukana on myös asiallista pohdintaa vakavistakin aiheista. Voin kyllä suositella, mutta ei tiukkapipoille. Aika monessa asiassa olen samaa mieltä hänen kanssaan, muun muassa siinä, että Radio Nova pitäisi tosiaan lopettaa. Oikeesti!

Ei kommentteja: