keskiviikko 22. elokuuta 2007

Kaatopaikka ja ärsyttäviä sanoja


Olin tänään ensimmäisen kerran elämässäni Ämmässuon kaatopaikalla. Olen joskus kuullut jonkun sanovan, että nykyaikainen kaatopaikka ei haise. Ämmässuo ei varmaankaan ole nykyaikainen, koska tuoksu oli kyllä aika mieleenpainuva. Ja tunnelma oli kuin ydinsodan jälkeisestä maailmasta. Otin kuvan kännykällä, koska kamera ei ollut mukana.

Olen törmännyt blogeissa ja lehdissä artikkeleihin ärsyttävistä sanoista, nyt on pakko työntää omakin lusikka soppaan. Mitä mieltä olette sanoista tähdittää, lähtökohtaisesti ja tahtotila? Päähän koskee, kun kuulen noita käytettävän.

Tänään satoi reilusti, joten pääsin aamulla kokeilemaan uutta Halti Cadence-pyöräilypukua. Halti on kehittänyt pukuaan melkoisesti verrattuna noin viisi vuotta vanhaan vastaavaan pukuun. Varsinkin housut ovat todella hyvät, joustavat ja hengittävät, kun entisiä hikisäkkejä ei olisi voinut kuvitellakaan käyttävänsä yli +5 asteen lämpötilassa. On takkikin erinomainen, mutta siinä ero ei ole niin suuri verrattuna vanhaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä hommasit cadence-puvun ja löytyikö sitä muuna värisenä kuin pyöräilynkeltaisena ?

Nimimerkki: "Halti Malta taitaa olla ensi talvenakin katriinansuoralla"

Timppa kirjoitti...

Cadence löytyi Partioaitan Retkipäiviltä (129€), väri on sininen.

Anonyymi kirjoitti...

Heräsi mielenkiinto tuon kaatopaikkavisiitin suhteen. Pääseekö Ämmässuolle miten helposti käymään ilman mitään erityistä syytä/pitääkö sopia jonkun kanssa? Olisi kiinnostavaa käydä, ymmärtääkseni alue tietenkin kuitenkin on suljettu.

Timppa kirjoitti...

En ole varma, mutta luulisin, että ei ihan noin vain pääse. Kävellen siellä voi olla vaarallista liikkua, koska työkoneet ajelevat pitkin poikin. Itse olin viemässä sinne jätekuormaa työn duunista.

Minä ainakin soittaisin ennen vierailua.