sunnuntai 26. elokuuta 2007

Viikonlopun hulinat

Viikonloppu meni taas - ja nopeasti. Perjantaina käytiin taiteiden yössä. Oli ihan kiva kävellä ja lähteä kotiin ennen hulinoiden alkua.


Autoilu näytti hankalalta.

Annantalolla oli vilskettä.

Tänään olin veneilemässä Turun saaristossa. Tai en minä veneillyt, vaan olin kyydissä ja nautin maisemista. Reissu tuli yllätyksenä, joten ei sitten ollut kameraa mukana. Jälleen kerran sain muistutuksen, että aina pitäisi ottaa kamera mukaan. Kännykällä räpsin, mutta ei ne kuvat oikein....

Hesarin sivuilla näyttää olevan uutinen, jonka mukaan lähes kaikki ajavat yksin Länsiväylän aamuruuhkassa. Sain tuntea tämän nahoissani, kun jouduin perjantaiaamuna työn puolesta ajamaan Espoon Lommilasta Helsingin keskustaan. Tunti meni! Työpäivän kruunasi automatka Vantaan Pakkalasta Helsingin keskusta kautta Ruoholahteen. Huh huh, siinä tuli ruuhka-autoilua taas vähän ajan tarpeiksi. En ymmärrä, miten ihmiset jaksavat jonottaa ruuhkassa päivittäin. Hyvin suuri osa kaikissa ruuhkassa istujista voisivat hypätä fillarin selkään ja säästää hermojaan ja samalla ympäristöäkin.

Ei kommentteja: